Всички брокери

Varna Home

n/a

Телефон: +359 879 930 939 Email: [email protected]

Лъчезар Алексиев

Казвам се Лъчезар Алексиев и съм управител на Варна Хоум. Роден във Варна, израснал във Варна и учил специалност "Икономика на недвижимата собственост" бакалавър и магистър в Икономически Университет – Варна. В бизнеса с недвижими имоти съм вече от 12 години, като през всички тези години за мен са били водещи няколко неща в работата ми с клиенти: коректност, уважение и лично отношение. Не съм от посредниците, които биха напълнили портфолиото си с 70-80 и повече имоти. Считам, че така няма как професионално да обърнеш внимание на имотите, който предлагаш, затова работя с малко на брой имоти или клиенти, като за целта се стремя да са предимно ексклузивни. През годините съм минал много допълнителни международни курсове за обучение на посредници на недвижими имоти, които извън България се използват като лицензионни за тази професия. От четири години съм и сертифициран оценител към Камарата на Независимите Оценители в България, със сертификати за недвижими имоти и земеделски земи. Вещо лице съм към Районен и Окръжен съд Варна по дела свързани с недвижими имоти. Вярвам, че мога да ви бъда полезен във всякакъв аспект, свързан с недвижим имот. При нужда от консултация бих се радвал да Ви помогна!

Телефон: +359 878606185 Email: [email protected]

Мая Кирилова

Управител, Аз съм на пазара на недвижими имоти, работейки като брокер повече от четиринадесет години. През цялото това време, доказах и продължавам да доказвам, че с коректно отношение и отговорност, можеш да бъдеш професионалист. Най – важното правило, което ме води е: да не действам на всяка цена, а да разбера нуждите на всеки един от Вас и да работим заедно като един екип за постигане на крайната цел! С удоволствие ще Ви помогна, ако имате нужда от професионална консултация.

Телефон: +359 879 930 969 Email: [email protected]

Теохана Иванова

Консултант недвижими имоти Здравейте! Работя в сферата на недвижимите имоти от три години. Старая се всеки ден да спазвам няколко прости правила – професионализъм, високи стандарти на етика и индивидуален подход и отношение към клиента. С радост ще Ви помогна при нужда от професионална помощ в сферата на недвижимите имоти. Елате като клиенти и ще Ви изпратим като приятели.

Телефон: +359 879 424 004 Email: [email protected]

Милена Христова

n/a

Телефон: +359 8888 40 400 Email: [email protected]

Денис Кяшиф

Здравейте, аз съм Денис, отдаден професионалист в недвижимите имоти. С магистърска степен по недвижими имоти, лицензиран оценител на недвижими имоти и опит в интериорния дизайн. Разнообразният ми набор от умения ми позволява да давам ценна информация за оценката на имотите, пазарните тенденции и потенциала за подобряване чрез интериорен дизайн. Независимо дали купувате, продавате или инвестирате в недвижими имоти, мога да предложа задълбочен анализ, който да ви помогне да вземете информирани решения. Вярвам в насърчаването на силни взаимоотношения с моите клиенти, изградени върху доверие, прозрачност и ефективна комуникация. Като ваш агент, аз се ангажирам да договарям възможно най-добрите резултати и да гарантирам вашето удовлетворение на всяка стъпка от пътя. Независимо дали търсите да купите мечтания дом, да продадете сегашния си имот или да инвестирате в недвижими имоти, аз съм тук, за да ви напътствам във всяка стъпка от пътя. Нека заедно реализираме вашите цели в областта на недвижимите имоти!

Телефон: +359 88 33 522 55 Email: [email protected]

Дарин Йовков

n/a

Телефон: 0889595170 Email: [email protected]

Мариян Тенев

n/a

Телефон: 0895816612 Email: [email protected]

Милена Колева

Здравейте! Аз съм Милена Колева и съм брокер на недвижими имоти само от три години, но вече сред най-успешните в бранша! Наричам „успех“ усмивките от щастие на доволни клиенти и препоръките, които получавам от тях! С любов и ентусиазъм се справям и в невъзможни ситуации! Максимално защитавам интересите на моите клиенти! Обслужване с професионализъм и ангажираност! Доверете ми се, Приятели! Очаквам ви с актуалните предложения за продажба! Насреща съм за консултация и съдействие в търсенето на недвижими имоти!

Телефон: +359 887 52 51 67 Email: [email protected]

Алена Светлакова

n/a

Телефон: +359898793820 Email: [email protected]

Драгомир Димитров

За мен работата ми е и удоволствие и призвание ! Имам знания и опит, мога да ви консултирам компетентно . Ще бъда в услуга на всеки , който ме потърси !

Телефон: +359 895 64 65 21 Email: [email protected]

Анелия Николова

n/a

Телефон: 0879236303 Email: [email protected]

VIP имоти

ЛК Тракия, Апартамент… Продажби
ЛК Тракия, Апартамент…
Лк Тракия,Варна
165,000 €
Център, Тристаен апартамент… Продажби
Център, Тристаен апартамент…
Център,Варна
252,000 €
Бриз - юг, Тристаен… Продажби
Бриз - юг, Тристаен…
Бриз,Варна
173,000 €
ж.к. Владислав Варненчик,… Продажби
ж.к. Владислав Варненчик,…
Владиславово,Варна
57,900 €
КВ. ВИНИЦА, ТРИСТАЕН… Продажби
КВ. ВИНИЦА, ТРИСТАЕН…
Виница,Варна
93,900 €
Top