Едностаен

Едностаен апартамент партер Окръжна…
24,300 €
Продажби Едностаен

Едностаен…

Окръжна Болница,Варна,България

1 1 30 m2
Едностаен апартамент за продажба…

Martin Slavov Брокер

33,000 €
Продажби Едностаен

Едностаен…

Погребите,Варна,България

1 1 46 m2
Едностаен апартамент за продажба,…

Martin Slavov Брокер

35,000 €
Продажби Едностаен

Едностаен…

гр. Бяла,Варна област,България

1 1 76 m2
Продава едностаен апартамент в…

Martin Slavov Брокер

34,900 €
Продажби Едностаен

Продава едностаен…

Окръжна Болница,Варна,България

1 1 60 m2
Полиграфията, Боксониера под наем
77 €
Отдаден Едностаен

Полиграфията,…

Център,Варна,България

1 1 18 m2
Център, Обзаведено студио под…
153 €
Отдаден Едностаен

Център, Обзаведено…

Център,Варна,България

1 1 20 m2
Top